ابراز نگرانی نفتالی بنت از آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

ابراز نگرانی نفتالی بنت از آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران

یک مقام مسئول گفت: اسرائیل از آمادگی برای رفع تحریم‌ها و اجازه دادن به جریان میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های نامطلوب بسیار نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) در اظهاراتی مداخله‌جویانه مدعی شد که این رژیم نگران آن است که با از سرگیری مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی، بخش زیادی از پول‌های بلوکه شده ایران آزاد شود در حالی که به اندازه کافی آنچه «پروژه‌های ساخت بمب» می‌خواند، متوقف نشود.

بنت در اظهارات تلویزیونی خطاب به کابینه خود گفت: «اسرائیل از آمادگی برای رفع تحریم‌ها و اجازه دادن به جریان میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های نامطلوب بسیار نگران است. این پیامی است که ما به هر شکلی، چه به آمریکایی‌ها و چه به دیگر کشور‌های مذاکره کننده با ایران می‌دهیم».

تاکنون شش دور از مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهان برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک سال ۲۰۱۵ انجام شده است. دور هفتم، فردا در وین از سر گرفته خواهد شد.

مذاکره کنندگان در وین گرد هم می‌آیند تا آخرین تلاش خود را برای احیای توافق هسته‌ای انجام دهند. آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ از این توافق خارج شد و تحریم‌ها علیه ایران را مجدداً اعمال کرد. این امر دیگر قدرت‌های درگیر را ناامید کرد. هرچند ایران، همچنان در توافق برجام باقی ماند و طبق قوانین توافق، فعالیت‌های هسته‌ای خود را افزایش داد.

رژیم صهیونیستی که جزء طرفین مذاکرات نیست، از ابتدا با توافق هسته‌ای قدرت‌های جهانی با ایران مخالفت داشته است.

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته فعالیت‌های هسته‌ای اش صلح‌آمیز است. علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران نیز پیش از این علام کرده بود که لغو تمامی تحریم‌ها و دستیابی به یک نتیجه ملموس، شرط لازم برای موفقیت مذاکرات هسته‌ای در وین است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار